Среда, 08.05.2024, 15:50
Вы вошли как Гость | Группа "Гости"Приветствую Вас Гость | RSS


                                   Красноармейский центр социальной реабилитации  детей-инвалидов  "Милосердие"                                     

Главная » 2017 » Июнь » 1 » Свято дитинства!
14:55
Свято дитинства!

Перший літній день викликає на обличчях дітей посмішки, позитивні емоції та грайливий настрій. Сьогодні багато країн відзначають Міжнародний день захисту дітей. Це національне свято, яке відзначається в Україні щорічно 1 червня, покликане привернути увагу громадськості до проблем дітей.

В цей день всі діти світу дарують один одному свої усмішки, насолоджуються майбутнім літнім періодом, а дорослі проявляють турботу і підтримку дитячої радості. Наш центр не став винятком і ми сьогодні зібралися тут привітати перший літній день.

Це свято ми присвятили найпрекраснішим на землі - дітям! Діти - це майбутнє нашої Батьківщини. Дуже хочеться, щоб дітлахи були щасливі і раділи життю. Хочеться побажати, щоб всі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали чудовими батьками і громадянами своєї країни.

Сьогодні до нас завітало чимало гостей.

Покровська міська рада як завжди не залишила вихованців центру без уваги. Поздоровити дітлахів зі святом прийшла керуючий справами виконкому А.В. Жук. Алевтина В'ячеславівна поздоровила вихованців центру, побажала їм мирного сонячного неба, здоров'я, щасливого дитинства й вручила від Покровської міської ради солодкі подарунки.

Також привітати з цим свят прийшов депутат Покровської міської ради - Артемов Дмитрій Юрійович й Полтавченко Людмили Сергіївни - голова Покровської організації Товариства Червоного Хреста України. З їх вуст лунали щирі вітання й теплі слова. Людмила Сергіївна подарувала дітям солодощі й також канцелярський набір для занять в центрі.

За вже давно сформованою традицією в цей день до нас З іграми, танцями, піснями і розважальною програмою для дітей прийшли студенти - волонтери Покровського педагогічного училища. Вони для нас приготувала справжнє свято дитинства.
Від вихованців центру, їх батьків та колективу центру хочеться виразити подяку студентам педагогічного училища, за чудове свято, а всім гостям за увагу, щирі вітання та подарунки.


Просмотров: 594 | Добавил: Педагог | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Июнь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 62
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0