Пятница, 26.04.2024, 08:21
Вы вошли как Гость | Группа "Гости"Приветствую Вас Гость | RSS


                                   Красноармейский центр социальной реабилитации  детей-инвалидов  "Милосердие"                                     

Главная » 2014 » Июнь » 5 » ЦСРДІ "Милосердя" запрошує.
10:51
ЦСРДІ "Милосердя" запрошує.




 

                                                    ОГОЛОШЕННЯ.

      Красноармійський центр соціальної реабілітації дітей – інвалідів «Милосердя»  пропонує батькам, що виховують дітей з особливими потребами, безкоштовну і дієву допомогу!

 

          м. Красноармійськ, вул. 40 років Жовтня, 151, телефон (623) 51-33-26, e-mail:   miloserdie_kr@mail.ru

    Красноармійський центр соціальної реабілітації дітей –інвалідів «Милосердя» працює з 2002 року. 

      У центрі щоденно   проходять реабілітацію діти – інваліди. Курс реабілітації складає 6 місяців і більше (з 01 січня по 30 червня та з 01 липня по 31 грудня поточного року), відвідування щоденне у дві групи  (перша група з 8.00. до 12.00., друга з 13.00. до 16.00.).  Організована підвозка дітей – інвалідів до  центру автомобілем ГАЗ 32213.  Центр надає слідуючи послуги:
-         соціально – оздоровчі заходи;
-         навчальні заняття;
-         індивідуальні та групові заняття;
-         формування навичок міжособистого  спілкування;
-         формування навичок самообслуговування;
-         надання комп’ютерних знань;
-         розвиток фізичних здібностей;
-         логопедична корекція;
-         надання консультативної допомоги сім’ям, які мають дитину – інваліда.

         Відповідно до індивідуальної програми, на кожну дитину реабілітаційною комісією центру розроблено та затверджено індивідуальний план реабілітації, направлений на здійснення заходів спрямованих на виконання індивідуальної реабілітаційної програми дитини – інваліда.  Індивідуальний план реабілітації повністю забезпечує надання комплексу послуг відповідно до індивідуальної програми реабілітації інваліда. Вчитель – реабілітолог та асистент вчителя – реабілітолога планують навчально  - виховну  та корекційно  -  відновлювану роботу  з урахуванням індивідуальних програм реабілітації, забезпечуючи послідовність та неперервність виконання програм, що дає найбільшу ефективність. Після закінчення визначеного курсу реабілітації реабілітаційна комісія  аналізує стан виконання індивідуального плану кожної дитини та приймає рішення стосовно подальшої роботи з дитиною – інвалідом.                         Після закінчення піврічного курсу реабілітації діти використовують  набуті навички міжособистісного спілкування, інтегруються  у дитячий колектив та  почувають  себе частинкою суспільства. Сумісні заняття та ігри виховують  у дітей навички дотримання певних правил та  дисципліни. Поліпшується фізичний та психологічний стан дітей, тактильна чутливість, підвищується розумова та фізична активність. Діти набувають  навичок  самообслуговування, які дають  впевненість у собі та позбавляють від почуття залежності, що добре впливає  на психоемоційний стан дітей. Реабілітація поліпшує  загальний стан дітей – інвалідів. Працюючи у колективі, у деяких дітей виявляються  індивідуальні здібності, які вдома не проявлялись або на них не звертали увагу. Заняття з логопедом поліпшують вимову та збагачують  словниковий запас дітей. Діти набувають  комп’ютерних знань, розширюють  кругозір, розвивають  грубу та дрібну моторику, знайомляться  з природою рідного краю.

     Красноармійський центр соціальної реабілітації дітей – інвалідів «Милосердя» створено рішенням Красноармійської міської  ради від 22.08.2007р. № 5/16-31, центр є самостійною юридичною особою та структурним підрозділом управління соціального захисту населення Красноармійської міської ради, діяльність, якого направлена на здійснення заходів спрямованих на розвиток та коригування порушень розвитку дитини – інваліда, навчання ії основним соціальним та побутовим навичкам, розвивати свої здібності, повністю або частково інтегруватися у життя суспільства. Центр здійснює роботу по соціальній реабілітації та адаптації дітей з обмеженими фізичними можливостями.

         Згідно типових штатів працівників центру соціальної реабілітації дітей  інвалідів, затверджених наказом Міністерства праці та соціальної політики України від 10.12.2007р. № 637 з 01.01.2008рік штатним  розписом Красноармійського центру соціальної реабілітації дітей – інвалідів „Милосердя” затверджено 6 штатних одиниць, а за станом на 01.01.2014рік 9,25 штатних одиниць. Центр орендує приміщення, яке є окремою частиною приміщення, яке являє собою відокремлену частину приміщення навчального корпусу ЗОШ І-ІІІ ступенів №12 на 1-ому поверсі будівлі і займає 6 кімнат загальною площею 225,1м2. 


             УСІ РЕАБІЛІТАЦІЙНІ  ПОСЛУГИ ЦЕНТРУ  НАДАЮТЬСЯ БЕЗКОШТОВНО.

       До центру зараховуються діти – інваліди віком до 18 років. Для зарахування до центру надаються слідуючи  документи в управління соціального захисту населення Красноармійської міської ради:

-         заява;

-         копія висновку МСЕК;

-         індивідуальна реабілітаційна програма дитини – інваліда.




 

 



 


Просмотров: 495 | Добавил: Директор | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Июнь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 62
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0